PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای انتخاب آواتار و عکس شخصی (برای پروفایل کاربری)


admin
09-09-2010, 11:03 AM
آواتار تصویری است که در زیر نام شما و در کنار تمام پست هایی که در تالارهای گفتگو ارسال می نمایید نمایش داده می شود. (به عنوان مثال تصویری که هم اکنون در قسمت سمت راست صفحه زیر نام admin مشاهد می نمایید "آواتر" است ).
تصویر شخصی عکسی است که تنها در پروفایل کاربری شما نمایش داده می شود و کاربرانی که به صفحه پروفایل شما مراجعه نمایند می توانند آنرا ببینند.


نحوه انتخاب آواتار و عکس شخصی

برای انتخاب آواتار و یا عکس شخصی در پروفایل خود، پس از ثبت نام ( و فعال کردن پروفایل خود بوسیله ایمیل تایید کننده) با نام کاربری خود وارد سایت شوید.
حال :
1 - بر روی گزینه "کنترل پنل شما" کلیک نمایید.
2- برای انتخاب آواتار بر روی گزینه " انتخاب /ویرایش آواتار" کلیک نمایید.
3 - برای انتخاب عکس شخصی (قابل نمایش در پروفایل شما) بر روی گزینه "ویرایش عکس شخصی" کلیک نمایید.

http://upload.harferooz.com/images/811avatar1.jpg




توجه : پس از انجام تنظیمات و انتخاب آواتار و عکس شخصی می توانید آنها را در پروفایل خود مشاهده نمایید. برای مشاهد پروفایل خود بر روی گزینه (صفحه پروفایل شما) در قسمت بالا سمت چپ صفحه کلیک نمایید.


http://upload.harferooz.com/images/299avatar2.jpg